Ga je naar het strand in Katwijk of ga je naar Noordwijk?
Waar je ook gaat, via de boulevard hoef je maar een klein stukje te lopen en dan ben je al op het strand.
Eén ding kan ik u adviseren: ga eens naar een andere opgang van het strand, loop of fiets zo'n 2 kilometer langs het fietspad achter de duinen en je komt dan bij een opgang waar het veel rustiger is. Je moet er wel wat voor over hebben, want elke keer als je denkt dat je er bent, zie je weer een nieuw duin waar je voorbij moet, het is moeilijk om afstanden te schatten als je tussen de duinen loopt of fietst. Daarom is het goed als je samen of met een paar anderen bent, als je met elkaar praat of elkaar de moed inspreekt dat het nog een "klein stukje" is, dan lijkt het strand veel dichterbij.
't Is net als met het echte leven, je bent op weg en weet ongeveer wel wat en hoe je het graag wilt hebben in het leven, maar vaak gaat het wat anders en zijn er nog wat hobbels te nemen voordat het ongeveer gaat zoals je het zou willen.
 
Neem deze hobbels niet alleen, vraag je Vader in de Hemel of hij je helpen wil, praat gewoon met hem zodat de hobbels uit je leven niet zo onoverzichtelijk meer lijken.

Cobie Verheij -  de Peuter
2004
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn