God heeft ons temidden van deze wereld apart gezet. God spreekt hierover in Zijn woord. En ook wil Hij het begrijpelijk uitleggen in onze gedachten in het hier en nu. Vaak als ik Zijn woord lees en erover bid, geleid door de Heilige Geest, dan gaat Gods spreken in mijn gedachten. Het is zoals 1 Korinte 2 zegt, dat wij van geest tot Geest met God kunnen communiceren. En zo kan God vandaag de dag nog steeds spreken en de Zijnen vertellen welke weg zij hebben te verkiezen.
 Gods woord is de lamp voor onze voet en het licht op ons pad. En de Heilige Geest leert en onderwijst ons in ons denken, Hij vernieuwd ons denken en Hij openbaart de verborgenheden van ons hart, maar ook de verborgenheden van Gods hart.
 Lees zo de onderstaande woorden toetsend aan Gods woord en behoudt al het goede eruit.


Wees Heilig, want Ik ben Heilig. 

Je bent geroepen door Mij. Ik heb je apart gezet. Je bent niet langer van deze wereld. Je bent een vreemdeling, een schaap tussen de wolven. Ik loop naast je en Ik omgeef je elk moment. Ik zie je elk moment. Ik zie wanneer je de fout in gaat, wanneer je je eigen weg gaat. En het is dat Ik je apart gezet heb, waardoor je wordt beschermt tegen de gevolgen van jou eigen fouten. 

Ik roep je in Mijn aanwezigheid en Ik roep je om Mij te volgen. In alles. In gedachten en handelen. 

Ik woon in jou. Jij bent Mijn tempel, Mijn woonplaats. Waar jij bent, daar ben Ik. En waar Ik je stuur, daar wil Ik zijn. Leef vanuit de leiding van Mijn Geest. Leef in Mij en Ik zal Mijzelf tonen door woorden en daden aan diegenen waarvan Ik weet dat hun hart open is voor Mij. 

Wees Mijn tempel en laat Mij je doorstromen van binnen uit, naar buiten. Zo zal Ik Mijn koninkrijk zichtbaar maken voor de mensen.

Blijf dichtbij Mij. Ik ben Heilig en Ik wil jou heiligen. Ik verkoos jou tot tempel. Leef heilig vor Mij. Eer Mij. Aanbid Mij. Dien Mij als de enige ware God. Ik ben de Alfa en de Omega, het begin en het einde. Ik zal je leiden en de weg wijzen die je moet gaan. Ik ga je voor.


 

 

Tekstverwijzingen

1 Petrus 1:13-25

Joh 17:14-19

Psalm 27


 

http://home.wanadoo.nl/simoneromijn/

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn